2021-10-25 07:43:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Egy barátod kérheti a mai napon a segítségedet gondjai megoldásában

Napi horoszkóp október 25-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Miért ragaszkodsz úgy a véleményedhez, ha a szíved mélyén már beláttad, hogy nincs igazad? Persze az sem jó stratégia, ha mindig az éppen jelenlévőhöz igazítod a mondandódat. A kettő között kellene megtalálnod önmagadat.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Gyorsan és igényesen dolgozol a mai napon. Még ha a munkarended szerint nem is vagy kötelezhető ma a munkahelyedre, akkor is érdemes valamivel foglalatoskodnod. Ráadásul még örömödet is leled abban, amit csinálsz. Amit alkotsz.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ügyesen forgatod a szót a mai napon. Jól teszed, ha ezt a képességedet ma nagyban is kamatoztatod. Menj olyan emberek közé, akik kíváncsiak a véleményedre, akiket szeretnél meggyőzni és a magad oldalára állítani. Könnyű lesz.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Érzelmi téren elbizonytalanodhattál az utóbbi időben. Ha magad sem érted, miért ragaszkodsz egy emberhez, aki folyamatosan megsért, akkor itt az ideje, hogy kikelj az érdekeidért. A másik talán észre sem veszi, hogy bántó.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma a szokásosnál is önfejűbbnek mutatkozhatsz. Ne gondold, hogy te vagy az igazság egyedüli letéteményese! Ha engedsz a másiknak, ráláthatsz egy másfajta igazságra is, amitől te is gazdagodsz.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba! Valamilyen félreértés, vagy pletyka állhatott a barátsága útjába. Ne hagyd, hogy a rosszakaróid féltékenységet szítsanak közöttetek. Lépj te, kezdd te a megbocsátást, tisztázást!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A magánéletedben több szabadságra vágynál, de ezt csak akkor kaphatod meg, csak akkor lehet ez jogos igényed, ha te is megadod ugyanezt a társadnak. A gyereknevelésben is jobban kell osztozkodnotok, az úgy fair.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egy barátod kérheti a mai napon a segítségedet gondjai megoldásában. Ne tagadd meg tőle a kérést, elsőre bármily nehéznek és fáradságosnak is tűnhet. Amiben most nem restellsz részt venni, az hamarosan sikerre vihet.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A sikereket csak akkor arathatod le, ha végig céltudatosan haladsz az úton. A mai napon ez sajnos azt jelenti, hogy egy kis pluszmunkára lehet szükség. Lehetséges, hogy ez az otthonodban is megoldható.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Rengeteget dolgozol, a mai napon is kilátásban van még egy kis túlóra is. Persze te nagyon hatékony tudsz lenni, a gyorsaságoddal legyőzheted az időt is. Ez esetben még az esti programod is összejöhet. Biztosan a szerelem is hajt.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A magánéletedben kompromisszumos megoldásokra kellene törekedned, nem lehetsz mindig te a diktátor. Halld meg a mások véleményét is! Talán felfedezed benne az igazságot is.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Olyasmivel kereshet meg ma valaki, amitől kínosan érzed magad. Most nem biztos, hogy érdemes a teljes őszinteséget választani, inkább egy kis ügyeskedésre lenne szükség. Nyugodj meg, a másik sem teljesen őszinte...
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: